GE Healthcare

GE Healthcare

Menu
Close

Sorry, your search for: did not find any results

Search Suggestions: Make sure your keyword(s) are spelled correctly Try another keyword(s) Try more general keyword(s)

Voluson E10*

Radiance System Architecture


Voluson E10 er et resultat av et sterkt klinisk samarbeid og med et stort fokus på kvinnehelse. Dette ultralydsystemet leverer en helt ny standard for avbilding innen OB/GYN og innebærer ekstraordinær bildekvalitet i 2D og 3D, større hastigheter og mer fleksibilitet, men som fortsatt er bygget for å ha samme arbeidsflyt som våre andre Volusonmaskiner. 

Den innovative Radiance Imaging Architecture gjør at man kan tilby:

4 X ultrasound pathways for innhenting av mer informasjon som resulterer i spektakulær 2D/3D bildekvalitet med forsterket detaljskarphet og økt penetrasjon.
 
10 X data transferred fra hardware til software gir maskinen større hastighet, forbedret bildeoppløsning og høyere framerates.

4 X processing power for høyere volum rates, mer fleksibilitet og kvalitet i avanserte applikasjoner og mer effektivitet i den generelle arbeidsflyten. 

Vår kurvede matrix elektroniske eM6C 4D  probe vil i synergi med Voluson E10 Radiance System Architecture gi kliniske fordeler med ultra-raske voluomopptak med høy framerate, og super oppløsning i alle avbildingsplan. Elektronisk matrix-teknologi gir også muligheten til fleksible avbildingsformat, som evaluering av 2 ortogonale plan i real-time skanning med eksepsjonell bildekvalitet, også kalt Bi-plane
imaging. 

GE viderefører også noen av probene fra Voluson Expertserien. 

Etter introduksjonen av HD Live i 2011 har GE denne gangen tatt det et skritt lengre og introduserer HDlive Flow og HDlive Silhouette, som  kun er tilgjengelig på  Voluson E10. 
Designmessig har Voluson E10 latt seg inspirere av Expertserien, men med bla.en større skjerm, med hele 23”widescreen LED Monitor og et 12.1“ touchpanel med “swipe” funksjon. Enkel overføring av bilder via email til pasienten. 

Kontaktdata produktspesialister:

Thea Ottesen 480 73 979
thea.h.ottesen@ge.com

Reidun England 921 10 096
reidun.england@ge.com