GE Healthcare

GE Healthcare

Menu
Close

Sorry, your search for: did not find any results

Search Suggestions: Make sure your keyword(s) are spelled correctly Try another keyword(s) Try more general keyword(s)

Revolution CT*

Revolution CT representerer det ypperste innen CT teknologi, og vil være et CT system uten kompromiss når det gjelder bildekvalitet og kliniske utfordringer. Dette pga kombinasjonen av dekningsgrad, spatiell oppløsning, tidsoppløsning og lave doser.

Alt i Ett!

Fram til nå har man som CT bruker oftest måtte tatt et valg for et system som kun kan gi deler av disse egenskapene.  

Revolution CT gir imponerende spesifikasjoner:

• 160 mm dekning GemstoneClarity Detektor
• 0.28 sek rot.tid + intelligent bevegelseskorreksjon for 24 ms effektiv tidsoppløsning.
• Best på markedet med 0.23 mm spatiell oppløsning.
• 80 cm gantry åpning.

Revolution CT  er den eneste High- Definition maskinen på markedet i dag sammen Revolution GSI. Maskinen har en helt ny bildekjede og er optimalisert fra generator til bildeprosesseringen. Med den nye Gemstone detektoren har maskinen flere funksjoner, og utviklingen for å utnytte potensialene til disse egenskapene vil fortsette i fremtiden. 

Gemstone detektoren er det eneste nye detektormaterialet på 20 år! Dette enestående materialet gjør detektoren raskere og mer sensitiv, og gir resultater som bedre bildekvalitet og bedre utnyttelse av røntgenfotonene. Den nye bildekjeden sammen med Gemstone detektoren, gir muligheter som: 

High Definition, over dobbelt så mange projeksjoner pr rotasjon. Dette gir bedre høykontrastoppløsning over hele FOV og markedets beste oppløsning 0.23 mm over hele 16 cm detektor 
bredde og hele 2 m skanlengde.

Klargjort for GSI,Gemstone Spectral Imaging, dual energy på ett rør, muliggjør kvantitative målinger, karakteriseringer av bl.a plakk, nyrestein og lesjoner, reduksjon av metallartefakter, se på monokromatiske bilder fra 40 til 140 keV, se på materialtetthetsbilder i stedet for HU, og så videre med en tidsoppløsning på 0.25 ms.

Høy spatiell oppløsning over hele detektorbredden - med markedets høyeste oppløsning på hjerteundersøkelser, 18 lp/cm.

Nøkkelegenskaper Revolution CT

For at Revolution CT skal kunne levere markedets beste bildekvalitet over et bredt spekter er det utviklet en helt ny bildekjede og rekonstruksjon. GE har også kommet med løsninger på  de typiske problemene man har med brede detektorer.  ”Cone beam” artefakter, uniform HU, scatter, beam hardening artefakter og doseproblematikk. Alle disse utfordringene er adressert på revolution CT. 

På ett hjerteslag; HD oppløsning, bevegelsesfri koronar bildetaking uansett hjerterytme med intelligent bevegelseskorreksjon.

På ett hjerteslag; full hjerteutredning for alle pasienter til veldig lav dose – koronar, rest/stress perfusjon og funksjonsavbildning.

4D avbildning for alle typer anatomi med avbilding av hele organ for å se på vaskulær perfusjon, organ bevegelse og kinetisk utslag.

Dynamisk, lav dose perfusjon studier for opptil 16 cm sørger for at hjerte, hjerne og body protokoller kan utføres uten bordbevegelse, personlig dekningsområde og opptaksinnstillinger.

Mulig å utføre Perfusjon og CT 
angio fra ett singel skan.

Hurtig skanning der det er behov. Eksempelvis ved typiske traume- skan og sederingsfrie skan for barn muliggjøres som følge av den brede detektor og hurtige bordbevegelsen (opptil 30 cm/sek).

Hurtig og enkel TAVI planlegging med dedikerte protokoller som muliggjør EKG gated og ungated skanning i en enkelt serie.

ASiR-V. 

VEO, vår full modellbaserte iterative rekonstruksjonsmetode som vi kom med i 2011, har vist oss hvilke resultater man kan oppnå innen dose- reduksjon og økning i bildekvalitet.  Med opptil 90% dosereduksjon og 25 % bedre oppløsning vil fortsatt dette være det ypperste vi kan tilby innen iterativ rekonstruksjon når man ønsker lavest stråledose og beste bildekvalitet. VEO var 
utgangspunktet når vi utviklet ASiR-V.  Vi benytter mange av de samme korreksjonsmodellene, kun med små endringer i noen faktorer. Dette har gitt oss en ny iterativ rekonstruksjonsmetode som gir opptil 82% dosereduksjon, 135 % bedring i lavkonstrastdeteksjon og ikke minst med en rekonstruksjonshastighet opptil 25 bilder/sek. Dette gjør at ASiR-V kan brukes til alle undersøkelser, blant annet hjerte, perfusjon og traumer.

Har du spørsmål om Revolution CT eller andre produkter innen bildediagnostikk, kontakt oss gjerne:

Ola Sørli     Tlf 415 31 931 ola.sorli@med.ge.com

Anders Gunby Tlf  415 31 960 anders.gunby@ge.com

Robert Hopen Sagaas   Tlf  932 15 696 robert.sagaas@ge.com

 Kristi Ovidia Fjalsett     Tlf  97 12 49 32 kristiovidia.fjalsett@ge.com